avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Nelamurire plagiat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Nelamurire plagiat

Buna seara. Am descarcat, un referat de pe un portal studențesc si pe care l-am predat profesorului. Acesta nu mi la luat in considerare catalogându-l drept PLAGIAT. Având in vedere ca eu l-am cumparat de la autor cu puncte conform politicii portalului, nelamurirea mea este daca ceea ce am facut eu, si cum am procedat tot plagiat se numeste? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adrian1990 , utilizator 21:07, 16 Iunie 2015
Categoric e plagiat. Profesorului dvs. nu i se poate imputa absolut nimic. Faptul ca dvs. v-ati asumat responsabilitatea de a plati niste puncte este traba dvs. Profesorul sigur nu v-a indrulat sa cumparati un referat ci sa-l compuneti dvs. din sursele date in bibliografie. E ca si cum ati cumparat un bun iar ulterior s-a dovedit a fi furat. Asta nu inseamna ca acel bun va apartine ci apartine de drept proprietarului. Din pacate profesorul dvs. avea dreptate. Dar, incercati sa faceti si dvs. un alt referat. Sigur o sa va reuseasca. Mai amestecati un paragraf de ici cu altul de colea si o sa va iasa ceva in cele din urma. Nu va temeti pana la urma toata lumea copiaza pe toata lumea. Deci suntem un fel de plagiatori cu totii.
Justitiarul711 a scris:

Categoric e plagiat. Profesorului dvs. nu i se poate imputa absolut nimic. Faptul ca dvs. v-ati asumat responsabilitatea de a plati niste puncte este traba dvs. Profesorul sigur nu v-a indrulat sa cumparati un referat ci sa-l compuneti dvs. din sursele date in bibliografie. E ca si cum ati cumparat un bun iar ulterior s-a dovedit a fi furat. Asta nu inseamna ca acel bun va apartine ci apartine de drept proprietarului. Din pacate profesorul dvs. avea dreptate. Dar, incercati sa faceti si dvs. un alt referat. Sigur o sa va reuseasca. Mai amestecati un paragraf de ici cu altul de colea si o sa va iasa ceva in cele din urma. Nu va temeti pana la urma toata lumea copiaza pe toata lumea. Deci suntem un fel de plagiatori cu totii.

Multumesc mult pentru lamurire :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plagiat lucrare de disertatie nastaseanamaria nastaseanamaria Buna ziua. Ieri trebuia sa-mi sustin lucrarea de disertatie. In schimb, fara a exista o lista initiala cu persoanele care sunt respinse pe motiv de plagiat, ... (vezi toată discuția)
Plagiat lucrare de licenta elliss elliss Sunt absolvent al studiilor superioare in domeniul socio/uman. Am sustinut un examen de licenta pe care l/am promovat in naul 2005 printr/o lucrare de licenta ... (vezi toată discuția)
Evaluare drepturi pentru site web daniel_dan daniel_dan Buna ziua, 1. Am realizat un portal informativ-educational, acesta s-a dezvoltat destul demult. Cum sa procedez pentru a-mi proteja munca investita? ... (vezi toată discuția)