avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CALCULARE CONCEDIU MEDICAL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CALCULARE CONCEDIU MEDICAL

In cursul lunii mai am avut 7 zile de c m din spital, 100%.Am un salariu brut de baza de1500 lei, dar in fiecare luna se adauga ore suplimentare si prima bruta, deci sal brut se mareste considerabil. Intrebarea mea este daca la calcularea cm se are in vedere venitul brut cu tot cu aceste sporuri. Multumesc
Cel mai recent răspuns: snowmen , utilizator 19:02, 17 Iunie 2015
Pentru calcularea indemnziatiei pentru conecdiu medical se au in vedere veniturile brute pentru care s-a platit cota de contributie de 0,5% pentru concedii si indemnizatii.
Daca toata suma apare pe fluturas, inseamna ca se plateste...nu? La o medie de 2100 de lei brut in ultimul an, eu am calculat ca ar fi trebuit sa primesc cam 100 lei pe ziua de concediu, deci cam 700 de lei pe cele 7 zile. eu am primit 564. e corect? Multumsc mult pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pre-natal platit mai putin? Nuta catalin Nuta catalin Stiu ca s a schimbat legea si nu ne poate explica nimeni banii incasati pe concediu medical in pre-natal. Sotia are pre-natal cu 85% cod 8 la un salariu brut ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical Marydi2016 Marydi2016 Bună ziua. Am entorsa glezna dr si am concediu medical in perioada 17 - 21.10.2016 inițial cod 06 , apoi CM continuare 22.10 - 31.10.2016. În anul 2016, ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie de concediu de odihna comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am urmatorul caz de salariat pe luna oct. 2017: -salariu de incadrare 2100 lei -nu are pers. in intretinere -nu are bonuri de masa - zile ... (vezi toată discuția)