avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungirea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungirea contractului de munca

Lucrez la Romprest si spre deosebire de colegii mei carora li se prelungeste contractul din 6 in 6 luni , mie mi se prelungeste contractul in fiecare luna,cf. art.80, alin.3si art.82, codul muncii.Mentionez ca am un referat de natura disciplinara.Sa fie acest lucru cauza ?
Cel mai recent răspuns: chivuana , utilizator 21:00, 16 Iunie 2015
Nu exista o anumita regula impusa de lege cu privire la durata prelungirii perioadei c.i.m. Cel care decide este angajatorul.

Probabil ca acel referat constituie un motiv de procedeaza altfel angajatorul cu dvs.
Multumesc, o seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca perioada determinata ContSters179979 ContSters179979 Buna seara. Am un coleg de munca caruia i se prelungeste tot timpul contractul de munca pe perioade de cate 3 luni.Este normal asa ceva, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Contract durata determinata 22.08.2009 22.08.2009 Va rog frumos a ma lamuri la urmatoarea intrebare : Cf. Copdului Muncii art 84 CIM pe per. determinata nu poate fi incheiat pe o per. mai mare de 36 ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale multiple pe perioada determinata crisduta crisduta Buna seara, va rog sa-mi spuneti daca este posibil ca un angajator sa faca in 8 luni , mai mult de 10 acte aditonale de modificare a perioadei, chiar si ... (vezi toată discuția)