avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz de a semna delegare de competente
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz de a semna delegare de competente

Buna ziua,
Directorul executiv vrea sa imi delege ca si atributii semnarea Ordonantatelor pe perioada nederminata, nu doar doar pe perioada in care ea nu se afla in institutie din diverse motive, ca sa numai isi asume responsabilitatea fiind in litigiu cu o firma , daca se va plati catre aceasta.Eu ca si director executiv adjunct , fiind a2a persoana ierarhic in institutie "pot sa refuz semnarea deciziei de delegare de ]competente"????.Mentionez ca semnez aceste ordonante in locul ei ,doar cand se afla in concediu, plecata din institutie fiind inlocuitorul de drept.Am posibilitatea sa refuz? Si Ce consecinte ar fi daca refuz?
Mentionez ca sunt functionar public si lucrez intr-o instituie de stat.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iunie 2015
danaml, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:03, 17 Iunie 2015
Puteti refuza semnarea unei astfel de decizii, insa va trebui s-o atacati in instanta , intrucat pentru emiterea unei astfel de decizii nu este necesar acordul salariatului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire functionar de conducere - concediu de odihna blackjack blackjack Buna ziua, Se poate ca un functionar public de conducere sa fie inlocuit de un functionar de executie pe perioada concediului legal de odihna a celui ... (vezi toată discuția)
Delegare de atributii functionar public emiliabianca emiliabianca Buna ziua , va rog daca poate cineva sa-mi clarifice o problema: nu stiu care este baza legala(daca exista) potrivit careia un functionar public de executie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pot refuza o delegare de competente (o dispozitie ... crepuscul2012@yahoo.ro crepuscul2012@yahoo.ro Buna ziua, Pot refuza o delegare de competente (o dispozitie de atributii ) pentru o functie de sef de servicu? Actualmente sunt angajat la stat, dar nu ... (vezi toată discuția)