avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Intrare in plata pentru o pensionare anticipata ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Intrare in plata pentru o pensionare anticipata partiala

Buna ziua !
Am o nelamurire...Care este data de intrare in plata pentru o pensionare anticipata partial ? In cursul lunii sau numai la implinirea varstei (ziua)..
Concret: pe data de 15 iulie implinesc o varsta rotunda (63 ani...).
Pot depune actele pe 1 iulie FARA SA PIERD 0,75% (deoarece,pe 1 iulie nu am,inca,63 ani) ?
Cu stima !
Cel mai recent răspuns: Adriana59 , utilizator 10:56, 17 Iunie 2015
Daca depuneti pe 1 iulie vi se aplica 0,75% si pentru luna iulie.
Depuneti pe 15 iulie.
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata rl_lucian rl_lucian Buna ziua, Tatal meu, in varsta de 60 de ani, are deja peste 35 de ani munciti legal. As dori sa stiu, tinand cont de cele de mai sus, care ar fi ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie anticipat ScripcariuNistor ScripcariuNistor buna ziua, ma numesc Nistor, si m-ar interesa daca pot sa ies la pensie anticipat in anul 2014. Am varsta de 59 ani si 1 luna. Am vechime in munca cu ... (vezi toată discuția)
Pensionare la cerere popaadina popaadina O persoana care are lucrati 39 de ani , implineste anul acesta varsta de 63 de ani , este de sex masculin , are un salariu de 870 ron,lucreaza in primarie ca ... (vezi toată discuția)