avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nepasarea autoritatilor locale privind ravena care o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nepasarea autoritatilor locale privind ravena care o au in administratie

Buna ziua .
Ma numesc Munteanu George si locuiesc in orasul Tulcea,str Timpuri Noi nr 10.
Pe aceasta cale vreau sa fac cunoscuta nepasarea autoritatilor locale privind ravena care o au in administratie la nr.10A pe aceeasi strada,care se afla in spatele casei mele.
In luna mai anul trecut din cauza ploilor cazute si a dirijarii apei pluviale de pe 3 strazi s-au prabusit malurile iar de atunci are loc erodarea continua a acestora.Din aceasta cauza eu si familia mea suntem in pericol iminent de prabusire a casei.
Am facut sesizari la autoritatile locale dar fara nici un efect.Au venit,s-au uitat si atat.De anul trecut ,din decembrie au zis ca vor face un proiect pentru a putea tine o licitatie,dar nimic concret nu avem nici pana azi.Poate vor lua o masura dar Dumnezeu stie cand.Efectiv dormim cu frica ca oricând ni se poate prabusi casa.Speram la un ajutor din partea dv.Ce am mai putea face noi.Ne gandim la o actiune in Instanta,dar nu stim cum sa facem.
Noi suntem batrani,eu sunt bolnav cronic ,stau mereu conectat la aparatul de oxigen.
Nepotii si-au facut si ei o casuta cu autorizatie de constructie prin credit bancar.si ei sunt in aceeasi situatie ca si noi.
Multumim.

Alte discuții în legătură

Epigrama, un stravechi gen literar - antologie ContSters167247 ContSters167247 \"Criticul Ibraileanu observa candva ca, prin veacuri, cu aceasta floare, epigrama, care se trage din soiul intepator al rozaceelor, am raspuns de multe ori ... (vezi toată discuția)
Refuz! -l-ati citit?? ContSters103249 ContSters103249 De azi refuz sa mai plătesc impozite, refuz sa mai am carte de munca in acest stat guvernat de oameni incapabili, corupti ,ne-educati, care nu au in vedere ... (vezi toată discuția)
Legalizarea consumului de droguri si a prostitutiei - argumente pro si contra ContSters98240 ContSters98240 Citesc, astazi, in Libertatea \"Comisia prezidenţială propune legalizarea consumului de droguri şi a prostituţiei\" ... ... (vezi toată discuția)