avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Valabilitate autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Valabilitate autorizatie de constructie

Daca certificatul de urbanism expira,mai este valabila autorizatia de constructie?Stiu ca in momentul eliberarii autorizatiei de constructie aceasta este valabila 1 an de zile si normal chiar daca expira CU ,AC ar trebui sa fie valabila pana la expirarea anului nu ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:31, 17 Iunie 2015
Autorizaţia de construcţie ,este valabilă 12 luni de la data eliberarii, cu posibilitatea prelungirii ,la cererea partii interesate cu inca un an
Autorizatia de constructie nu trebuie confundata cu perioada de execuţie ,
Nu exista dispozitie in vigoare care sa prevada ca autorizatia de constructie este valabila pana la finalul anului in care a fost eliberata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare constructie ladaru ladaru cum se poate intabula o constructie construita acum vreo 40 de ani fara autorizatie de construire, exista ceva lege care sa specifice ca o constructie care are ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand expira un puz in baza caruia nu s-a construit nimic Andr@ Andr@ Buna ziua, Am o intrebare referitoare la ce se intampla cand expira un PUZ in baza caruia nu s-a construit nimic. Situatia este in felul urmator: - am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie construire - se elibereaza numai in baza certificatului de urbanism? LILIANA MATEI LILIANA MATEI buna ziua,pt.documentatia eliberari autoizatiei de construire am platit un proiectant in domeniu dar situatia s-a agravat si de 2 ani de zile am dacat ... (vezi toată discuția)