avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Modalitate de calcul a scadentei unei facturi de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Modalitate de calcul a scadentei unei facturi de servicii

Salutare,

Un posibil parterner de business ma bate la cap sa accept calcularea scadentei de plata a facturii emisa si transmisa catre el pe email, de la data la care el urmeaza sa-mi confirmare de primire, tot pe email, iar eu l-am intrebat cum urmeaza sa calculam aceasta scadenta, daca intr-o luna uita sa trimita email de confirmare de primire.
Mie mi sa pare aberant ceea ce imi cere ( mi-a invocat....telefonic....niste articole, legi, ordonante.....pe care nu le-am notat si nici memorat), drept urmare i-a propus varianta clasica, de la emiterea facturii ( si deasemenea am stipulat in contract intervalul din luna in care cu siguranta va primi factura, facturi generate si trimise catre clienti in mod automat,dealtfel.....:frantic:).

Deci, pana la urma exista o reglementare care sa impuna un anumit calcul ( de la emitere, de la primire, de la confirmarea de primire, etc.), sau clientul acesta are pur si simplu chef de gluma?

Va multumesc pentru ajutor!

:frantic::frantic::frantic:

Alte discuții în legătură

Legea 72/2013 dobanda penalizatoare buna ziua, am emis o factura ... sabou sabou legea 72/2013 dobanda penalizatoare Buna ziua, am emis o factura de prestari servicii pe care am mentionat ,in caz de neplata la scadenta ,se vor calcula ... (vezi toată discuția)
E corect intocmita cererea cf oug 119/07? catgirl catgirl Catre, JUDECATORIA ___ Domnule Presedinte, Subscrisa S.C. _______ S.R.L., având sediul ... (vezi toată discuția)
transporturi o_mamarutza o_mamarutza Buna tuturor, sunt angajata intr-o companie cu domeniul de activitate \"transporturi rutiere\" si ma confrunt cu o problema zilnica. mentionez ca nu sunt ... (vezi toată discuția)