avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

buna seara .......parinti mei au achizitionat o casa cu lelegea 112/95 mama proprietar ,tata coproprietar tata a decedat cum se face partajul si daca cineva are voie sa vanda fara sa anunte pe ceilalti va multumesc

Cel mai recent răspuns: DonD , utilizator 12:24, 19 Iunie 2015
In primul rind cred ca se face succesiunea. Pina nu se termina succesiunea nu se poate face nici un act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!inatentionez sa cumpar o garsoniera,in care vanzatorul ... traian_m traian_m Buna ziua!Inatentionez sa cumpar o garsoniera,in care vanzatorul este proprietar in cota de 95%,iar parintii sai au 5% .Unul dintre parinti a decedat si nu sa ... (vezi toată discuția)
Mama vinde casa libertin libertin Cum spuneam si in subiect, mama vrea sa vanda casa cu tot ceea ce presupune o gospodarie. Specificatie: Mama mai are o sora care si-a primit partea din avere, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fratii Marbe Marbe Suntem 3 frati in actele unei case dupa moartea parintilor iar eu sunt titular cu resedinta la adresa respectiva,fratii au fiecare casele lor Eu nu sunt in ... (vezi toată discuția)