avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire 2012 -poprire 2015
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire 2012 -poprire 2015

Buna seara,am nevoie de ajutor intr-o problema,executare silita pentru un contract de credit de consum inceputa in 2012,suma pentru care s-a cerut executarea silita este de 3500 ron + 400 ron cheltuieli de executare silita,s-a pus poprire pe venit si timp de 5 luni s-a retinut cate 200 lei lunar deoarece dupa 5 luni persoana respectiva a intrat in somaj,in septembrie 2013 s-a reangajat la alta firma,nu a anuntat executorul iar azi a primit de la executor poprire .In instiintarea de poprire debitul este tot 3500 ron si cheltuielile de executare curente 310,total cheltuieli de executare pana la aceasta data 710 ron,total 4210 ron.Nu este specificat ca s-a recuperat suma de 1000 ron prin poprirea precedenta,s-a aplicat dobanda in acest timp ?Oare de ce nu s-a luat in considerare suma de 1000 ron ?Ce se poate face?
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 12:38, 19 Iunie 2015
Au curs dobănzi și penalități, sigur că s-au luat în considerare suma recuperată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume platite neactualizate k0rax k0rax Buna ziua. Am avut un credit care in cele din urma a fost cesionat unei firme de recuperatori. Din cauza penalitatilor si dobanzilor suma a ajuns la un total ... (vezi toată discuția)
Despre ce cheltuieli e vorba în documentul de încheiere de executare silită pentru pensia de întreținere? leonardy44 leonardy44 Buna seara! as dori o lamurire ref la un document de incheiere-de executare silita ,pt pensie de intretinere; -,,la care se adauga cheltuieli de executare ... (vezi toată discuția)
Poprire colombo1976 colombo1976 in 2008 am luat un credit de 3000euro pe care dupa o perioada nu l-am mai platit in 2013 am fost executat silit de un tribunal din gherla,iar aacum o luna ... (vezi toată discuția)