Buna seara,am nevoie de ajutor intr-o problema,executare silita pentru un contract de credit de consum inceputa in 2012,suma pentru care s-a cerut executarea silita este de 3500 ron + 400 ron cheltuieli de executare silita,s-a pus poprire pe venit si timp de 5 luni s-a retinut cate 200 lei lunar deoarece dupa 5 luni persoana respectiva a intrat in somaj,in septembrie 2013 s-a reangajat la alta firma,nu a anuntat executorul iar azi a primit de la executor poprire .In instiintarea de poprire debitul este tot 3500 ron si cheltuielile de executare curente 310,total cheltuieli de executare pana la aceasta data 710 ron,total 4210 ron.Nu este specificat ca s-a recuperat suma de 1000 ron prin poprirea precedenta,s-a aplicat dobanda in acest timp ?Oare de ce nu s-a luat in considerare suma de 1000 ron ?Ce se poate face?
Multumesc frumos
Poprire
colombo1976
in 2008 am luat un credit de 3000euro pe care dupa o perioada nu l-am mai platit
in 2013 am fost executat silit de un tribunal din gherla,iar aacum o luna ... (vezi toată discuția)