avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... continuarea executarii silite de catre mostenitorii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

continuarea executarii silite de catre mostenitorii creditorului

Mostenitorii creditorului pot cere continuarea executarii silite? Daca da, in cat timp de la decesul creditorului?
Precizare : Obiectul dosarului de executare silita - drepturi salariale
Va rog frumos, ma puteti ajuta? Nu gasesc pe niciunde temeiul legal al continuarii executarii sile de catre mostenitorii creditorului. Tocmai am primit o somatie de la executorul judecatoresc si as vrea sa fac contestatie la executare, mai ales ca decesul creditorului a survenit acum aproape 3 ani, iar mostenitorii acum o luna au solicitat continuarea executarii.
Mergeti pe perimare, daca asa o fi... va trebuie ajutor de specialitate, zic eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare executare? doina_dana doina_dana Buna ziua, Acum 6 luni,pe 2-3 iunie am primit acasa vizita unui executor judecatoresc care a intocmit un proces-verbal deoarece incepuse sa faca actele pt ... (vezi toată discuția)
Este perimata executarea silita??? Manole Dumitru Manole Dumitru Dupa depunerea ultimei cerere de continuare a executarii silite in Dos.Ex.NrX al BEJ. Y, am asteptat termenul de 10 zile si, BEJ.Y nu a dat curs cererii, si ... (vezi toată discuția)
Termenul executarii silite Krissia . Krissia . Daca in intervalul legal de 6 luni prevazut de codul de procedura civila ( nu mai stiu articolul ) nu s-a luat nici o masura pentru executarea silita si nu s-a ... (vezi toată discuția)