avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovinieta - scris gresit categoria vehiculului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta - scris gresit categoria vehiculului

Buna ziua,

tocmai am primit acasa, prin posta, o amenda pt. lipsa rovinietei. Am observat ca agentul constatator a scris gresit categoria vehiculului (eu am un autoturism cu 5 locuri), formuland: "...am constatat ca vehiculul categoria A, cu numarul de inmatriculare...". Din cate stiu, categoria vehiculului e B, categoria rovinietei e A.
Pot sa contest amenda pe eroarea asta?

Multumesc in prealabil pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:42, 18 Iunie 2015
Situatiile care pot conduce la anularea PV contraventie sunt prev de disp OG nr 2/2001 republicata art 17
Aspectul invocat de dvs nu conduce la anularea PV

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda rovinieta Nicoleta Ion Nicoleta Ion Buna ziua Pe data de 22.02.2017 am primit prin posta un pvcc prin care mi se aduce la cunostinta ca agentul X a constatat la data de 31.01.2017 ca eu am ... (vezi toată discuția)
Amendă rovinietă auto vândut. ce pot face în cazul acesta? Dana.t Dana.t Bună ziua, va rog dacă puteți să mă lămuriți și în același timp să mă îndrumați in următoarea situație: am vândut un autoturism în luna iulie ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - instanta competenta amendatu amendatu poti fi contestate amenzile pentru lipsa rovinietei in contencios admnistrativ ? (vezi toată discuția)