avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contract de concesiune cu primaria
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contract de concesiune cu primaria

Buna ziua,
La o cladire din domeniul public al comunei concesionata in anul 2004,se pot face lucrari de investitii (modernizari , renovari ) fara ca acestea sa fi fost stipulate in contractul de concesiune?
Daca persoana care a concesionat doreste sa construiasca o anexa lipita de cladire are nevoie de aprobarea concedentului (in cazul nostru primaria)?
In OUG 54/2006 nu am gasit nimic ,mai este alta lege in vigoare care sa reglementeze concesiunea bunurilor publice sau private ale statului ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Construire anexa la o cladire concesionata din domeniul public al primariei chiru1984 chiru1984 Buna ziua, Daca persoana care a concesionat doreste sa construiasca o anexa lipita de cladire are nevoie de aprobarea concedentului (in cazul nostru ... (vezi toată discuția)
Contract concesiune ioanandrei ioanandrei In calitate de persoana juridica de drept privat (concesionar) am dobindit in anul 1999 un contract de concesiune pentru prestarea unor servicii de interes ... (vezi toată discuția)
Contract de concesiune andr33apn andr33apn Buna ziua, va rog sa-mi transmiteti daca se poate cadrul legal al contractelor de concesiune din 2005.Pe cati ani se putea concesiona un serviciu public? Va ... (vezi toată discuția)