avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Construire anexa la o cladire concesionata din ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Construire anexa la o cladire concesionata din domeniul public al primariei

Buna ziua,

Daca persoana care a concesionat doreste sa construiasca o anexa lipita de cladire are nevoie de aprobarea concedentului (in cazul nostru primaria)?
Specific ca este concesionata doar cladirea nu si terenul.
Nu vrem sa interzicem construirea,doar sa o faca legal.
Dupa ce construieste trebuie sa modificam contractul de concesiune? sa marim valoarea concesiuni si suprafata concesionata sau ii scadem valoare investitiei din concesiunea datorata?
In OUG 54/2006 nu am gasit nimic ,mai este alta lege in vigoare care sa reglementeze concesiunea bunurilor publice sau private ale statului ?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Contract de concesiune cu primaria chiru1984 chiru1984 Buna ziua, La o cladire din domeniul public al comunei concesionata in anul 2004,se pot face lucrari de investitii (modernizari , renovari ) fara ca acestea ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere suprapus cu un contract de concesiune...ce trebuie facut? cataflorescu cataflorescu Buna ziua, As dori sa stiu cui trebuie sa ma adresez ? Primaria mi-a facut un contract de concesiune pe un spatiu cu o durata de 5 ani. Luna trecuta, fara ... (vezi toată discuția)
Contract concesiune monalisaalina monalisaalina Daca intr-un contract de concesiune scrie ca perioada de concesiune este de 50 de ani spesificandu-se ca perioada de recuperare a pretului este de 10 ani,ce ... (vezi toată discuția)