avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli judecătorești
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli judecătorești

Unde se platesc cheltuielile judecatorești?In cît timp de la recurs ? Specific că nu am primit nici o înștiintare despre rezultatul recursului. Stiu insă că a fost respins.orice intirziere generează penalități? sau se trece automat la rețineri din salariu? Mă afectează acest lucru in cayul in care doresc să fac un imprumut la bancă?
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 15:06, 18 Iunie 2015
Unu. S-ar putea sa nici nu primiti decizia din recurs daca nu o solicitati daca dosarul e mai vechi de 15 februarie 2015.
Doi. Cheltuielile de judecata (nu judecatoresti) se platesc partii adverse prin posta. Daca nu le primeste prin posta mergeti la un executor judecatoresc sa-i faca oferta reala de plata.
Trei. Da, orice intarziere genereaza dobanzi iar daca nu platiti de buna-voie si incepe sa va execute silit este posibil ca suma sa se dubleze cu cheltuielile de executare si onorariul executorului.
Patru. Posibil. Daca in timp ce se discuta dosarul de creditare va treziti cu conturile poprite s-ar putea sa nu va aprobe creditul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru aceleasi creante, executori judecatoresti diferiti; dublarea sumelor de recuperat jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Am intalnit urmatoarea situatie: avem un angajat pentru care, in anul 2010, am primit 2 adrese de infiintare a popririi, una pentru un credit pe ... (vezi toată discuția)
Taxa executor desi am platiti datoria de bunavoie pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, revin cu o alta problema mai veche...... am avut un credit pe care l-am achitat in intregime conform hotararii de executare.. am trimis ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc babule babule Exista un procent minimal sau maximal obligatoriu pentru ca un executor judecatoresc sa isi solicite cheltuielile cu executarea silita. In cauza este ... (vezi toată discuția)