avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general NIR LA AVIZ DE INSOTIRE A MARFII
Discuție deschisă în Contabilitate în general

NIR LA AVIZ DE INSOTIRE A MARFII

Buna ziua. Reprezint o firma de distributie ( van-sell) care distribuie marfa prin agenti de vanzari cu marfa in gestiune. Ei primesc marfa conform avizelor de insotire a marfii, merg din client in client si vand marfa conform facturii si incaseaza conform chitantei. Marfa ramane in gestiunea lor in baza avizelor de intrare. La nevoie se completeaza stocul de marfa tot pe baza de aviz ( de la depozit central catre gestiune agentilor). As dori sa stiu cat este valabil un astfel de aviz si daca se intocmeste si NIR la agenti pentru marfa primita in gestiune pe baza avizelor. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Intrebare urgenta crischiaga crischiaga Cum se procedeaza in situatia cand am o factura de achizitie marfuri si trei gestiuni(puncte de lucru). Se poate imparti factura in 3 NIR-uri? (vezi toată discuția)
Ajutor urgent - nota de receptie la aviz de insotire a marfii karrmen772004 karrmen772004 Buna ziua! Am si eu o speta daca ma puteti ajuta#-o. O firma are 3 magazine de desfacere. Toata marfa care intra in aceasta firma intra intr-un singur ... (vezi toată discuția)
Cum transfer marfa ? mayer mayer Un srl ( magazin vanzari cu amanuntul) functioneaza intr-un spatiu in care are si magazia de depozitare marfuri aprovizionate Recent am deschis un punct de ... (vezi toată discuția)