avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inscriere in ROI fara a fi platitor de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inscriere in ROI fara a fi platitor de TVA

Buna ziua,

Vreau sa stiu daca este posibil sa ma inscriu in registrul operatorilor comunitari fara a fi platitor inscris in registrul persoanelor impozabile înregistrate în scopuri de TVA. Ideea e ca am o cifra de afaceri mai mica de 65000 de euro.

Va multumesc,

Daniel
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:11, 19 Iunie 2015
Da
vi se da de la fisc un cod de tva diferit de codul dvs fiscal ( decl 091)
ramaneti neplatitor de tva in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa neplatitor de tva monica007 monica007 Buna ziua! Sunt PFA nou infiintat, neplatitor de TVA. Activitatea va consta in prestare de servicii in Austria. Din cate am citit ar trebui sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)
Anulare din oficiu a inregistrarii in scopuri de t.v.a. Emil P Emil P Va prezentam urmatoarea speta: -Conform art.316,alin.11,lit.h Cod fiscal,societatii i se anulează din oficiu inregistrarea in scopuri de tva, intrucat ... (vezi toată discuția)
Pfa consultanta dros dros Doresc sa infiintez un PFA cu activitate principala consultanta pentru firme straine din UE. Cum ar trebui sa inregistrez fiscal PFA-ul, daca cifra de afaceri ... (vezi toată discuția)