avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Revizuire decizie apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Revizuire decizie apel

Buna ziua,
Pe scurt: mi s-a ridicat masina, am platit amenda pentru parcare neregulamentara si taxa pentru ridicat si depozitat masina.
Am introdus plangere contaventionala la judecatorie unde, am castigat fondul: anularea procesului verbal de contraventie si obligarea politiei locale la restituirea sumei platita pentru recuperarea autoturismului.
Politia locala a facut apel si instanta a schimbat in tot sentinta data.
Pot cere revizuirea deciziei de apel? Cand o pot face si ce anume trebuie sa cuprinda aceasta. Trebuie sa astept sa primesc motivarea prin posta sau cand anume pot face acest lucru? Care este termenul de depunere si de cand curge?
Este adevarat ca am parcat in loc neregulamentar, dar faptul ca am blocat circulatia este un neadevar, care se poate constata din plansele depuse la dosar de politie. Mentionez ca, a fost prima abatere si cred ca era corect sa primesc un averisment in cel mai rau caz. Mai am vreo sansa sa imi recuperez banii pentru ridicarea masinii?
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 18 Iunie 2015
Ruxi2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ruxi2 , utilizator 21:50, 7 Iulie 2015
Cel mai bine ar fi sa apelati la serviciile unu avocat,fie si numai ptr.redactarea cererii de revizuire, deoarece trebuie riguros incadrata in prev. art.509 Noul Cod Proc.Civ.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire Dianatanase Dianatanase 1.Cererea de revizuire (instanta de apel nu a cercetat si fondul cauzei desi am solicitat acest lucru) trebuie sa contina doar motivele revizuirii sau si ... (vezi toată discuția)
Recurs anton981 anton981 Buna ziua. Am cerut fostului angajator ,prin instanta o diferenta de spor de periculozitate ,stipulat in CCM. Am pierdut procesul desi , am castigat acelasi ... (vezi toată discuția)
Cale extraordinara de atac eduardvl eduardvl Buna ziua, Am urmatoarea speta: A fost un dosar initial la TMB, pe NCPC, privind drepturi banesti, care s-a disjuns in alte 10 dosare, la acelasi complet ... (vezi toată discuția)