Am urmatoarea speta:
A fost un dosar initial la TMB, pe NCPC, privind drepturi banesti, care s-a disjuns in alte 10 dosare, la acelasi complet de judecata. Dupa deliberari, in toate dosarele instanta a pronuntat aceeasi hotarare.
La apelul facut de parat, dosarele au fost repartizate la mai multe complete de judecata la Curtea de Apel.
Dupa ce s-a pronuntat Curtea - in 8 dosare s-a mentinut hotararea primei instante iar in celelalte 2 - au fost respinse in totalitate capetele de cerere admise de prima instanta.
In motivarea celor 2 dosare respinse - completele de judecata nu fac referire la unul din capetele de cerere si decid sa respinga ca neintemeiate toate capetele de cerere admise de prima instanta. Definitive.
Intrebare:
Avand in vedere ca si cele 2 dosare respinse provin tot din dosarul initial (ca si celelalte 8 castigate) - ce cale de atac extraordinara mai exista, termene etc.
In speranta unor raspunsuri prompte, multumesc anticipat.
Revizuire
Dianatanase
1.Cererea de revizuire (instanta de apel nu a cercetat si fondul cauzei desi am solicitat acest lucru) trebuie sa contina doar motivele revizuirii sau si ... (vezi toată discuția)
Sfat
burdy_1
Nu sunt avocat, ci am studii juridice. Am un credit de nevoi personale fara ipoteca incheiat cu o banca. In acest contract ANPC a sanctionat banca in 2010 ... (vezi toată discuția)