avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cale extraordinara de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cale extraordinara de atac

Buna ziua,

Am urmatoarea speta:
A fost un dosar initial la TMB, pe NCPC, privind drepturi banesti, care s-a disjuns in alte 10 dosare, la acelasi complet de judecata. Dupa deliberari, in toate dosarele instanta a pronuntat aceeasi hotarare.
La apelul facut de parat, dosarele au fost repartizate la mai multe complete de judecata la Curtea de Apel.
Dupa ce s-a pronuntat Curtea - in 8 dosare s-a mentinut hotararea primei instante iar in celelalte 2 - au fost respinse in totalitate capetele de cerere admise de prima instanta.
In motivarea celor 2 dosare respinse - completele de judecata nu fac referire la unul din capetele de cerere si decid sa respinga ca neintemeiate toate capetele de cerere admise de prima instanta. Definitive.

Intrebare:
Avand in vedere ca si cele 2 dosare respinse provin tot din dosarul initial (ca si celelalte 8 castigate) - ce cale de atac extraordinara mai exista, termene etc.

In speranta unor raspunsuri prompte, multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: eduardvl , utilizator 11:27, 13 Iulie 2015
Incercati o revizuire.
Puteti formula calea de atac extraordinara a revizuirii conform art.509(1) 1.Noul Cod Proc.Civ
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incuviintare executare silita respinsa. solutii? outlander outlander Buna ziua, In calitate de reprezentant al mai multor persoane, detinem un titlu executoriu definitiv si irevocabil. Precizez ca la instanta de fond, o parte ... (vezi toată discuția)
Revizuire Dianatanase Dianatanase 1.Cererea de revizuire (instanta de apel nu a cercetat si fondul cauzei desi am solicitat acest lucru) trebuie sa contina doar motivele revizuirii sau si ... (vezi toată discuția)
Sfat burdy_1 burdy_1 Nu sunt avocat, ci am studii juridice. Am un credit de nevoi personale fara ipoteca incheiat cu o banca. In acest contract ANPC a sanctionat banca in 2010 ... (vezi toată discuția)