avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Acordul SGG pentru nume ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Acordul SGG pentru nume ONG

Este necesar acordul SGG pentru denumirea unui ONG - asociație profesională: ,,Societatea Română de Dematologie,,, de ex. ?
Daca da, cererea si documentele necesare se pot trimite si prin posta, daca nu sunt din Bucuresti?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Denumire ong LifeRider LifeRider O asociatie non-profit are in denumire termenul \"român\", fara aprobare de la SGG, pentru ca fondatorii nu cunosteau necesitatea acestui demers si ... (vezi toată discuția)
Acordul sgg-ului pentru denumirea unui ong ContSters98245 ContSters98245 Doresc sa infintez alaturi de alte 2 persoane o Asociatie non-profit. Am foacut toata documentatia, am rezervarea de nume precum si contractul de comodat si ... (vezi toată discuția)
Denumire asociatie non profit lucas_arty lucas_arty Buna seara As dori sa stiu daca inluderea in denumirea unui ONG a unor cuvinte ce fac referire la \"romania\", \"romana\", \"romanesc\", este conditionata de ... (vezi toată discuția)