avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... juristul practician in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

juristul practician in insolventa

Imi poate spune cineva ce atributii primeste juristul angajat intr-o firma de lichidatori, cel putin la inceput, pana da examenul de practician? Cam ce e mai important sa stie ca sa fie primit in aceasta prima etapa?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 08:29, 5 Iulie 2009
Daca este in perioada de stagiu competentele sale sunt limitate, indicat ar fi sa studieze temeinic procedura insuolventiei si practica judiciara in domeniu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributiile lichidatorului judiciar bogdan Vasile bogdan Vasile Buna Ziua, Un lichidator judiciar sau administrator judiciar, inculpat intrun dosar penal (coruptie) si trimis in judecat, poate exercita in continuare rol ... (vezi toată discuția)
De la contabil la lichidator? sonrisa sonrisa Care este drumul de parcurs de la contabil la lichidator autorizat? Am terminat facultatea de contabilitate, am experienta de 15 ani in contabilitate (am ... (vezi toată discuția)
Conditii practician in insolventa Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Va rog sa-mi spune-ti care sunt condittile pentru a infiinta o firma care sa aiba ca obiect de activitate insolventa si falimentul societatilor! (vezi toată discuția)