avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... TAXE VAMALE IMPORT RUSIA
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

TAXE VAMALE IMPORT RUSIA

Buna ziua. Am cumparat din Rusia un obiectiv foto(de pe ebay platit cu card pe paypal) . Am platit pe el 150 dolari + taxa expediere de vreo 15 dolari. Ce taxe mai trebuie sa platesc? Din ce am citit pe internet (dar nu e foarte clar ) mai trebuie sa platesc TVA de 24% la cei 150 dolari si inca 30% taxa vamala la cei 150 dolari? multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 19 Iunie 2015
teoturbo, utilizator
Cel mai recent răspuns: teoturbo , utilizator 10:09, 19 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat marfă din china dar coletul a avut adresa de livrare incorectă și a fost returnat. ce post să fac, pentru că nu vor să-mi restituie banii? maria mina maria mina Buna seara, am trimis pe data de 23.10.2017 suma de 1815$ spre o firma din china ( cu care am mai colaborat) iar coletul care a ajuns avea detalii incorecte ... (vezi toată discuția)