avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune in revendicare in justitie a unui teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune in revendicare in justitie a unui teren extravilan mostenit de la bunicul meu

Buna ziua!
As vrea sa stiu daca pot sa-mi castig partea de teren extravilan care mi s-ar cuveni de la bunicul meu dupa mama,care sunt decedati? Mentionez ca si mama si bunicul sunt morti. Dar terenul a fost revendicat numai de un frate al mamei si titllul de proprietate este emis numai pe numele lui,mama nefiind trecuta in titlu. Dar fratele lui mama adecedat si el intretimp,iar matusa mea a facut succeiunea dupa fratele mammei si si-a insusit ea tot pamantul,conform titlului de proprietate emis "eronat" sazicem asa. Eu am vreo sansa sa-mi castig partea mamei acum printr-o actiune in revendicare in justitie.Mai mentionez ca matusa mea deja a vandut o parte din pamant! Multumesc .

Alte discuții în legătură

Succesiune nedezbatuta m50maria m50maria Bunicul meu a murit in dec 1984.In urma decesului nu s-a făcut succesiunea.Daca între timp unul din cei 5 frați ai mamei,deja mort,a demolat casa care era ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate doar pe numele unui singur mostenitor slivneanu2001 slivneanu2001 Buna ziua am si eu o problema .Bunicii mei au decedat in 1986.In 1995 s-a luat pe legea 18/1991 6 ha de pamant unde este un titlu de proprietate unde apar cei ... (vezi toată discuția)
Succesiune (?) pamant libra_y2005 libra_y2005 Doresc cateva sfaturi legate de urmatoarea situatie de succesiune Bunicii mei, care a murit in 1990 a avut 3 copii- 2 baieti si o fata. In urma lor a ... (vezi toată discuția)