avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... spor de stres
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

spor de stres

cum se poate obtine legal si ce pasi trebuiesc urnmati pentru a putea obtine spor de stres pentru o institutie publica unde se lucreaza foarte mult cu publicul,sper sa ma ajutati. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:27, 5 Iulie 2009
Reglementarea sporului de stes se poate gasi in :
1. CCM la nivel de unitate
2. Ordonanta nr. 10/2008 privind nivelul salariilor de baza si al altor drepturi ale personalului bugetar salarizat potrivit Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 24/2000 privind sistemul de stabilire a salariilor de baza pentru personalul contractual din sectorul bugetar si personalului salarizat potrivit anexelor nr. II si III la Legea nr. 154/1998 privind sistemul de stabilire a salariilor de baza in sectorul bugetar si a indemnizatiilor pentru persoane care ocupa functii de demnitate publica, precum si unele masuri de reglementare a drepturilor salariale si a altor drepturi ale personalului contractual salarizat prin legi speciale.
3. Ordonanta nr. 6/2007 privind unele masuri de reglementare a drepturilor salariale si a altor drepturi ale functionarilor publici pana la intrarea in vigoare a legii privind sistemul unitar de salarizare si alte drepturi ale functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare
:D;)...faceti o cerere scrisa la departamentul resurse umane de care apartineti!!!
Acordarea sporului de suprasolicitare neuropsihica este reglementata legal numai in cazul catorva categorii socio-profesionale, cu ar fi magistratii, de exemplu.

In absenta unor prevederi legale, nu puteti obtine acest spor decat adresandu-va instantei.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere spor de stres valentin75 valentin75 sper ca pot primi informatii utile de la cei care stiu despre acest lucru .intrebare cum se obtine si care sant pasi legali care trebuiesc urmati pentru a ... (vezi toată discuția)
Sef serviciu voluntar pentru situatii de urgenta delcos3 delcos3 Sint angajat pe aceata ocupatie,ma poate ajuta cineva cu salarizarea in acest domeniu, va multumesc (vezi toată discuția)
Personal militarizat ContSters48647 ContSters48647 care este reglementarea legala care defineste termenul de personal militarizat? (vezi toată discuția)