avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 SEF SERVICIU VOLUNTAR PENTRU SITUATII DE URGENTA
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

SEF SERVICIU VOLUNTAR PENTRU SITUATII DE URGENTA

Sint angajat pe aceata ocupatie,ma poate ajuta cineva cu salarizarea in acest domeniu, va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:04, 22 Februarie 2009
explicati mai pe indelete ce va intereseaza
Vedeti:
- Ordonanta nr. 10/2008 privind nivelul salariilor de baza si al altor drepturi ale personalului bugetar salarizat potrivit Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 24/2000 privind sistemul de stabilire a salariilor de baza pentru personalul contractual din sectorul bugetar si personalului salarizat potrivit anexelor nr. II si III la Legea nr. 154/1998 privind sistemul de stabilire a salariilor de baza in sectorul bugetar si a indemnizatiilor pentru persoane care ocupa functii de demnitate publica, precum si unele masuri de reglementare a drepturilor salariale si a altor drepturi ale personalului contractual salarizat prin legi speciale .... pentru personalul bugetar
sau
- OG nr.6 din 24 ianuarie 2007 privind unele măsuri de reglementare a drepturilor salariale şi a altor drepturi ale funcţionarilor publici până la intrarea în vigoare a legii privind sistemul unitar de salarizare şi alte drepturi ale funcţionarilor publici, precum şi creşterile salariale care se acordă funcţionarilor publici în anul 2007 , cu modificarile si completarile ulterioare, ... pentru functionarii publici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de stres valentin75 valentin75 cum se poate obtine legal si ce pasi trebuiesc urnmati pentru a putea obtine spor de stres pentru o institutie publica unde se lucreaza foarte mult cu ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe aconomie pentru consilierii juridici debutanti claudiu_frr claudiu_frr Contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010 se aplica angajatilor din institutiile publice care nu sunt functionari publlici? A ... (vezi toată discuția)
Incalcarea ccm ului..... Monica H. Monica H. inca o problema pe care am constat-o la sistemul nostru de salarizare..... sotul meu lucreaza la politia comunitara....deci este bugetar......pentru functia ... (vezi toată discuția)