avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul minim pe aconomie pentru consilierii juridici ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul minim pe aconomie pentru consilierii juridici debutanti

Contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010 se aplica angajatilor din institutiile publice care nu sunt functionari publlici?
A aparut o lege care priveste salariul minim de 880 ron pentru consilierii juridici debutanti??????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:57, 16 Martie 2007
Da, CCM nu se aplica functionarilor publici.

in CCM se prevede salariul pentru pt consilierul juridic debutant; 880 lei se primesc daca exista studii superioare si cum ele exista in cazul consilierului juridic...;)
880 lei se aplica numai in sectorul privat ; slarizarea la stat e supusa altor reglementari.
Suma de 440x2 = 880 provine din CCMUN pe anii 2007-2010.
Contractul colectiv de munca unic la niv. nat. se aplica pentru toti salariatii, indiferent de forma de capital social (de stat sau privat, roman sau strain/mixt), DAR nu si pentru slariatii institutiilor publice pentru care CUANTUMUL drepturilor salariale este prevayut prin dispozitii legale (speciale).

Contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010 se aplica angajatilor din institutiile publice care nu sunt functionari publlici?
A aparut o lege care priveste salariul minim de 880 ron pentru consilierii juridici debutanti??????


vezi O.G.nr.10/2007 privind cresterile salariale ce se vor acorda in anul 2007 personalului bugetar
salarizat potrivit Ordonantei de urgenta Guvernului nr. 24/2000 privind sistemul de stabilire a salariilor de baza pentru personalul contractual din sectorul bugetar si personalului salarizat potrivit anexelor nr. II si III la Legea nr. 154/1998
privind sistemul de stabilire a salariilor de baza in sectorul bugetar si a indemnizatiilor pentru persoane care ocupa functii de demnitate publica
sau O.G.nr.6/2007 privind unele măsuri de reglementare a drepturilor salariale şi a altor drepturi ale funcţionarilor publici până la intrarea în vigoare a legii privind sistemul unitar de salarizare şi alte drepturi ale funcţionarilor publici, precum şi creşterile salariale care se acordă funcţionarilor publici în anul 2007

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu consilier juridic Ela_Cj Ela_Cj Buna ziua, am si eu o intrebare la care nu ii gasesc raspunsul si nimeni nu ma poate lamuri cu certitudine. Sunt consilier juridic debutant la o primarie ... (vezi toată discuția)
Sef serviciu voluntar pentru situatii de urgenta delcos3 delcos3 Sint angajat pe aceata ocupatie,ma poate ajuta cineva cu salarizarea in acest domeniu, va multumesc (vezi toată discuția)
Spor de stres valentin75 valentin75 cum se poate obtine legal si ce pasi trebuiesc urnmati pentru a putea obtine spor de stres pentru o institutie publica unde se lucreaza foarte mult cu ... (vezi toată discuția)