avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit

Buna,

Am un apartament inchiriat,platesc impozit pe venit si CASS trimestrial ,specificat clat pe chitanta de la fisc.CASS -53 ron trimestrial.Nu am alte venituri.

Cand ma verific pe pagina si doctor de familie imi spune ca sunt neasigurat.
De ce oare?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 12:07, 20 Iunie 2015
Trebuie sa mergeti la Casa de Asigurari deSanatate de care apartineti si sa incheiati un contract prin care va angajati sa platiti la nivelul salariului minim si veti aparea in S.I.U.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce impozite se platesc pe veniturile realizate din chirie? este cas-ul inclus? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Buna ziua, Sunt foarte nedumerita referitor la impozitul pe venit si CAS. Datele problemei: Un pensionar inchiriaza un apartament si astfel realizeaza ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa webdesign ionut28ccr ionut28ccr Doresc sa imi infiintez un PFA si sa ma angajez cu 4ore/zi. Ce ma sfatuiti sa aleg? vor fi perioade unde voi incasa poate 100 ron/luna sau 5000 pe luna sau ... (vezi toată discuția)
Plata anticipata impozit pe venit+cass andreigabriela23 andreigabriela23 Sunt inregistrata fiscal din data de 10.09.2013 pentru activitatea de traducator si interpret autorizat.In urma deciziei de impunere anticipativa a impozitului ... (vezi toată discuția)