avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... cum facem ?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

cum facem ?

intrarea in gradinita cum poate fi semnalizata ?,pt ca acolo se parcheaza masini ,iar ca sa evitam cum putem face ?exista un semn rutier ? este un drum de acces pt eventuale problem gen incendiu etc
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 22:08, 29 Iunie 2015
Ce anume vreti sa evitati?

In apropierea institutiilor scolare se monteaza indicatoare care semnalizeaza prezenta scolarilor.

indicatorul A23
[ link extern ]

Daca doriti un indicator de interzicere a parcarii la intrarea in gradinita trebuie sa solicitati acest lucru primariei si politiei rutiere, eventual si montarea unor dispozitive antiparcare (stalpi metalici/plastic/etc.) si de limitare a vitezei.
recent cineva afost amendat pt ca a parcat acolo ,dar nu este nici un semn ,CE SEMN s-ar putea pune ? ma intreaba directoarea ,ca sa evitam asemenea probl[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iunie 2015
sexu, utilizator
Pai ce probleme trebuie da evitati?
Au existat conflicte intre conducatorii auto si conducerea gradinitei din cauza parcarii sau a amenzilor?
Se poate pune un indicator de oprire interzisa.
da ,sunt conflicte ,pt ca parcheaza si vrem sa o rezolvam cumva ,stiti cumva daca este vreun semn ,indicator, pt drum de acces in gradinita ?
Nu exista un indicator ptr drum de acces in gradinita in schimb exista indicatoarele "parcare interzisa" si "oprire interzisa" care nu permit oprirea, stationarea, parcarea in zona de actiun a indicatorului .
Pentru limita accesul masinilor in zona de intrare in gradinita se pot monta stalpi metalici sau din material plastic, solicitarea trebuie facuta in atentia primariei si politiei rutiere care au atributii in acest sens.

Linkul nu functioneaza ptr a va da o parere mai la obiect, puteti incarca imaginea pe postimage.org sau mai copiati linkul inca o data, puteti folosi si googlemap.

Parcarea autovehiculelor se face in locuri special amenajate.
Ultima modificare: Duminică, 21 Iunie 2015
cyan, moderator

Alte discuții în legătură

Info legislatie cale de accces garaj smiler8 smiler8 Buna ziua, doresc sa aflu urmatoarele informatii: Detin un garaj cu CF, act de proprietare intr-o zona cu mai multe garaje, Garajul fiind pozitionat ... (vezi toată discuția)
Drept la parcare pe proprietate publica Dobrel Dobrel Buna ziua Locuiesc intr-un cartier de blocuri, dar in fata mea se afla o casa, al carei stapan crede ca spatiul din exteriorul gardului ii apartine. Problema ... (vezi toată discuția)