avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Calcul dobanda legala 2007-2011
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Calcul dobanda legala 2007-2011

Buna ziua

Am rugamintea sa ma luminati putin. Am un contract de credit din 2007, banca a majorat in mod abuziv dobanda, am castigat in instanta returnarea sumelor incasate abuziv plus dobanda legala, intrebarea este: pentru perioada 2007-2011 se calculeaza dobanda penalizatoare conform OG 13/2011 sau doar din 2011 incolo?
Cumva stie cineva unde anume gasesc valoarea indicelui LIBOR CHF pentru 2007-2015?
Va multumesc tare mult pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar in chf marmih marmih Un credit ipotecar in CHF luat in 2007, cu dobanda fixa, printr-un act aditional incheiat in 2009, beneficiaza de o dobanda variabila calculata in functie de ... (vezi toată discuția)
Modifcare dobanda credit mmem mmem Buna ziua, In anul 2007 am luat un credit de nevoi personale cu ipoteca in CHF. [b]In contractul din 2007 am urmatoarele articole despre Dobanda[/b]: La ... (vezi toată discuția)
Banca isi mareste marja cu 50% infoleg infoleg Am contractat un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca la o banca greceasca in mai 2007 in CHF cu ajutorul caruia am achizitionat un apartament pentru ... (vezi toată discuția)