avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... galagie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

galagie

Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc de locuinte de 10 etaje, la etajul 1 , deasupra unui magazin alimentar, care foloseste multe frigidere si aparate de aer conditionat.
De ceva timp se aude un zgomot si se simte o vibratie continua de la aparatele de aer conditionat.Aceste zgomote de aud pana la etajul 4 sunt deranjati si vecinii. Am luat legatura cu seful de magazin , dar nu a facut nimic. La ce institutii as putea face reclamatie , sa vina sa masoare sunetul respectiv si sa se ia masuri ? Mutumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:34, 21 Iunie 2015
Sesizati oficial autoitatea de sanatate publica,unica autoritate care detine tehnica necesara masurarii pragului fonic=decibeli

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea linisti publice lidia23 lidia23 Buna ziua,sub apartamentul meu se afla un magazin alimentar care are foarte multe lazi frigorifice care scot zgomote chinuitoare si pe deasupra si-a mai pus si ... (vezi toată discuția)
Decibeli permisi! Twister Twister Buna ziua! Am un vecin mai batran si ca orice om doresc sa ma distrez, asta include sa dau muzica mai tare. Am 2 boxe normale de calculator putin modificate ... (vezi toată discuția)
Orele de liniste Larisa1406 Larisa1406 Buna ziua. Avem in bloc o fetita care studiaza pianul la un liceu de profil mentionez faptul ca nu canta niciodata in timpul orelor de liniste. Canta de 3, 4 ... (vezi toată discuția)