avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Propun ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Propun ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri

Propun sa fie adoptata o noua regula, ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri... cel putin la cele pe care le modereaza.
De asemenea, sa fie interzis moderatorilor sa intervina 'procedural' la discutii, la care anterior nu au avut macar o contributie 'de fond'.

Expunere de motive: Moderatorul trebuie sa adopte un rol activ, similar celui al judecatorului, conferit de prev. art. 22 C.pr.civ
calitatea discutiilor sporind in special prin contributia pertinenta a acestora, mult mai mult decat prin exercitarea atributiilor moderationale.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:06, 8 Octombrie 2015
Ma intreb daca vorbiti serios.

Daca da, e problema dumneavoastra si nu avem ce face. Nu suntem forum cu profil medical, nu stim tratamente pentru depresii etc. (spuneti in alte topicuri ca aveti probleme de genul asta).

Daca nu, e problema noastra pentru ca faceti trolling. Conform regulamentului, trollingul se sanctioneaza cu avertisment sau banare, in functie de insistenta cu care se practica.


- un troll încearcă să fie creativ și să producă reacții cât mai puternice evitând să încalce vreuna dintre regulile în vigoare
Trolling:
- acțiunea deliberată de a perturba activitatea firească a proiectului prin acțiuni ce au scopul de a deturna în mod artificial atenția contribuitorilor către subiecte irelevante
- o violare deliberată a regulilor implicite ale spațiilor sociale de pe Internet
- încercarea de rea credinţă de a deturna atenția redactorilor către subiecte irelevante este considerată inacceptabilă, în mod similar cu vandalismul; astfel, trolling-ul este motiv de blocare.

[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2015
Ares-3, moderator
Bine ca au trecut sute si mii de ani... de cand se sanctiona cu arderea pe rug sau rastignirea pe cruce!!
:))
Priviti partea buna a lucrurilor, datorita tehnologiei executiile din ziua de azi sunt eco 100% si fara dureri. Plus ca oricine poate invia: isi face alt cont si traieste vesnic daca respecta regulamentul.

Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2015
Ares-3, moderator
Au inventat moderatorii perversitatea absoluta: nu stiu cum au determinat pe toata lumea... sa nu imi mai raspunda nimeni la subiecte.
Ceea ce e mult mai eficient decat toate banarile din lume...
Una dintre cele mai mari erori pe care le facem e sa dam vina pe altii pentru ce ni se intampla. Acum, probabil fara sa vreti, ati inclus toti utilizatorii si consultantii intr-o masa manevrabila dupa bunul plac al moderatorilor. E inca o absurditate marca aidu, deci de necomentat.

Alte discuții în legătură

Stergere intrebare postata pe forum avocatnet freeluz freeluz Buna ziua, Am postat o intrebare/topic si as dori sa o sterg, fara sa fie nevoie sa sterg/dezactivez contul. Cum procedez? Este vorba de subiectul deschis ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu asociatie de proprietari nicusofia nicusofia Buna seara. Daca asociatia de proprietari isi schimba sediul trebuie modificat statutul? Va rog sa imi spuneti pasii care trebuie facuti. Si as mai avea o ... (vezi toată discuția)
De ce imi stergeti postarile? eu nu am dreptul la opinie? pe unii ... anatiti anatiti Dece imi stergeti postarile? Eu nu am dreptul la opinie? Pe unii ii lasati sa calce regulamentul si pe altii nu? Eu nu am calcat regulamentul ci am spus ca o ... (vezi toată discuția)