avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Dacă persoana care trebuie să plateasca sulta pentru un imobil nu are nici un fel de venit și singura proprietate este 1/2 dintr/un alt imobil in care este coproprietar,poate fi atacat acest din urmă imobil? Cum iși poate apăra dreptul la propritate celălalt coproprietat care nu are nici un amestec?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:07, 22 Iunie 2015
Dreptul coproprietarului nu e nicidecum încălcat. Ce se vinde e cota debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota parte 5/8 executare silita. cum se poate vinde de catre adjudecatar? Florin-Marius Florin-Marius Buna ziua! Am si eu urmatoarea speta: S-a scos la licitatie (executare silita) cota parte de 5/8 dintr-un imobil. O persoana castiga la licitatie aceasta ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu doi proprietari fara acordul unuia din ei trasorv trasorv Buna ziua , impreuna cu altcineva [ fara niciun grad de rudenie ] detin un apartament , in procente diferite si vreau sa imi recuperez cota parte din el prin ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament detinut de cetatean roman si strain (nerezident in romania) in cota parte stefan_b stefan_b Buna ziua, Verisoarea mea a cumparat un apartament impreuna cu un cetatean strain (nerezident in Romania in momentul actual), iar ambii detin 1/2 din el (nu ... (vezi toată discuția)