Buna ziua,
Ma refer la activitatea de achizitie de ciuperci, fructe de padure de la pesoane fizice: am in firma persoana angajata ca achizitor marfa. Datoria lui este sa mearga pe teren si sa achizitioneze de la culegatori (persoane fizice), cantitatile disponibile.
Stiu ca o pesoana juridica (firma prelucrare) poate achizitiona marfa (de acest gen) in valoare de 10000 ron/persoana fizica. Cati bani si mai ales sub ce forma pot eu sa-i dau angajatului meu din cassa pentru achizitie? Exista si alta posibilitate, in afara "avansului spre decontare", care este de 5000 ron/zi (total insuficient scopului).
Va multumesc
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.