avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitie ciuperci fructe de padure de la persoane ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitie ciuperci fructe de padure de la persoane fizice

Buna ziua,
Ma refer la activitatea de achizitie de ciuperci, fructe de padure de la pesoane fizice: am in firma persoana angajata ca achizitor marfa. Datoria lui este sa mearga pe teren si sa achizitioneze de la culegatori (persoane fizice), cantitatile disponibile.
Stiu ca o pesoana juridica (firma prelucrare) poate achizitiona marfa (de acest gen) in valoare de 10000 ron/persoana fizica. Cati bani si mai ales sub ce forma pot eu sa-i dau angajatului meu din cassa pentru achizitie? Exista si alta posibilitate, in afara "avansului spre decontare", care este de 5000 ron/zi (total insuficient scopului).
Va multumesc

Cel mai recent răspuns: JUNC LAURA ADRIANA , Contabil 13:33, 1 Iulie 2015
Se poate da 10000 pe zi.cu avans de decontare,dar sa nu depasiti 10000 pe zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie de la persoane fizice Szasz01 Szasz01 Incerc sa imi reformulez intrebarea: pot sa ii dau unui angajat mai mult de 5.000 ron pentru achizitie marfa de la persoane fizice (pe care o prelucrez in ... (vezi toată discuția)
Achizitie ciuperci de padure Alexandruhorea Alexandruhorea Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii privind achizitia de ciuperci de padure de la persoane fizice. Am o firma in strainatate si as dori sa cumpar ... (vezi toată discuția)
Coduri caen ce se incadreaza la lucrul cu zilieri tonton69 tonton69 Avem o activitate sezoniera de prelucrare fructe de padure ( afine , ciuperci ).Activitatea necesita personal pentru sortare ,curatire , taiere ,congelare, ... (vezi toată discuția)