avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Certificat de urbanism pt autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Certificat de urbanism pt autorizatie de constructie

Buna ziua,

Am un teren intravilan de 450mp in Bucuresti (sector 2) si am depus la primarie documentatia necesara obtinerii unui CU pentru PUD, necesar documentatiei de obtinere a autorizatiei de constructie. Dupa ce am infierbantat telefonul sunand k sa aflu daca este gata (a trecut destul de mult peste cele 30 zile de raspuns), am aflat astazi cu stupoare ca Secrectarul Sef/ Secretara Sefa / Arhitectul sef (habar n-am cine de pe ciscuitul de semnaturi) a dat avizare pt CU cu PUZ si nu PUD !!

Precizez ca pe strada unde am lotul in cauza sunt 10 parcele (5 pe-o parte si 5 pe cealalta, si pe 8 din acestea sunt deja construite locuinte unifamiliale). Am intrebat de ce mi se cere PUZ si mi s-a spus ca cineva "inteligent" a incadrat zona in PUG la "ZONA ACTIVITATI PRODUCTIE" - cod A2b. Ce trebuie sa fac pt a-i lamuri pe oamenii aia ca au gresit incadrarea si asa cum ceilalti au construit casele, vreau sa pot si eu sa o construiesc?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Teren proprietate cu sau fara puz grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Am o mare problema si va rog sa ma ajutati. In decembrie am achizitionat un teren in suprafata de 1000 mp. Am asteptat sa treaca anul sa primesc ... (vezi toată discuția)
Primaria obliga proprietarii sa realizeze imposibilul!!! Andrei Adam Andrei Adam Ce poti face cand primaria iti impune ca sa poti construi o casa sa faci un PUZ pe o zona de mai multe hectare, in care se afla zeci de proprietari, cu ... (vezi toată discuția)
Lntocmire puz s0r1n s0r1n pentru intocmirea unui PUZ este obligatori o suprafata de minim 10000 metrii. Este obligatoriu ca cei 10000 metrii sa fie lipiti sau pot sa fie si anumite ... (vezi toată discuția)