avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... 2 dosare in instanta pentru acelasi titlu executoriu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

2 dosare in instanta pentru acelasi titlu executoriu

Buna ziua!
Am contestat in judecatorie un titlu executoriu si nu am avut castig de cauza, dar nici nu am uzat de calea de atac. La acest dosar am platit taxa de timbru.
Intre timp au aparut elemente noi si vreau sa deschid actiune in contencios. (nu m-am incadrat in termenul pentru calea de atac).
Intrebare: la acest al doilea dosar (din contencios), pot sa fac referire la faptul ca pentru acelasi titlu executoriu am platit taxa de timbru? Credeti ca ar putea judecatorul sa aiba in vedere acest lucru si sa nu fiu nevoita sa platesc inca odata taxa de timbru?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mioara2012 , utilizator 16:30, 22 Iunie 2015
Nu. Pentru noul dosar va trebui achitata taxa de timbru.
Multumesc!
Dar daca depun cerere ajutor public judiciar, credeti ca ar fi indicat sa fac referire la acea suma platita?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor public judiciar Artigas Artigas Buna ziua, Intr-un dosar in care am calitatea de parat,instanta a admis reclamantului un sfert din suma solicitata cu titlul de pretentii.Intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru admisa esalonat la plata Andreea Constantin Andreea Constantin Speta este urmatoarea: Societatea X a actionat in judecata societatea Y, obiectul actiunii fiind pretentii (neachitarea lucrarilor executate de X). Taxa de ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters111614 ContSters111614 Buna ziua.Am castigat procesul cu firma care imi datora 3132lei as dori sa stiu daca o execut acum cat dureaza ,care este costul executari,si dobanda ... (vezi toată discuția)