Buna ziua,
Am un angajat care doreste sa intre in concediu crestere copil in varsta de pana la 2 ani , intrucat sotia nu a lucrat; dupa care vrea sa vina la munca si sa primeasca stimulentul de insertie. Eu ca si responsabil personal nu inteleg ce am de facut: - CIM se suspenda pentru a intra in concediu crestere copil? Apoi cum se acorda stimulentul de insertie? El va inceta suspendarea si va veni la munca? Iar stimulentul de insertie se da de la primarie?
Va rog mult de tot sa ma ajutati, si lege si concret ce am de facut si cum se opereaza in REVISAL.
Multumesc.
Trimiteti-mi, pe mesaj privat, o adresa de e-mail si eu va trimit OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor impreuna cu normele de aplicare a ei.
Buna dimineata.
Am o mare neclaritate cu privire la concediile medicale, si anume:
- angajatorul poate refuza inregistrarea si implicit plata unui concediu medical? ( considera ca nu este real, ca salariatul respectiv a luat un concediu medical de la medicul de familie doar pentru a-si rezolva problemele personale) .Daca este posibil,( refuzul) , sa ma invatati ce sa fac mai departe, cum sa abordez problema. Multumesc.