avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intrebare legata de infiintare de firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intrebare legata de infiintare de firma

Buna ziua,

Ma numesc Gabriel si am 24 de ani, doresc sa infiintez un SRL-D pentru o firma te outsourcing.

1. Din cele citite pe forum nu am voie sa infiintez o societate fara acordul vecinilor, tin sa mentionez ca nu am nici o sansa de aprobari din partea lor

2. Urmaresc sa inregistrez urmatoarele coduri caen :
Fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat – cod CAEN 8219
Activitati combinate de secretariat – cod CAEN 8211
Activitati de servicii suport combinate – cod CAEN 8110
Alte activitati de servicii suport pentru intreprinderi n.c.a – cod CAEN 829

3. Momentan sunt doar 2 pers care lucreaza si urmaresc sa angajez a 3-a
Ce fel de firma ar fi preferat in raport de cheltuieli ?

Va multumesc
Orice sfat este bine venit.
Gabriel.
Cel mai recent răspuns: Dacii74 , utilizator 02:16, 1 Iulie 2015
Salut,
1.daca vecinii tai sunt incapatanati si nu vor sa-ti dea unda verde.....atunci kaput!Va trebuii sa faci cu un amic un contract de comodat,altfel nu ai cum sa-ti desfasori acivitatea.
2.domeniile de activitate ale codurilor caen sunt eligibile.
3.daca-ti rezolvi 1,atunci inscrie-te pentru AFN ,ai punctaj .
Bafta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - servicii administrative scorus69 scorus69 Buna ziua se poate deschide un PFA de depunere acte in numele unor persoane juridice la ONRC in baza unei delegatii sau procuri ? -daca da ce cod caen ... (vezi toată discuția)
Cod caen comercializare stingatoare si truse de prim ajutor zumzy zumzy buna ziua, nu reusesc sa geasesc codul caen pentru comercializarea de stingatoare si truse de prim ajutor. daca vanzarea se face online pot folosi codul ... (vezi toată discuția)
Coduri caen? florin89 florin89 Buna ziua, Ce coduri caen trebuie autorizate pentru a putea desfasura urmatoarele activitati? * Multiplicari (Xerox) alb-negru si color * ... (vezi toată discuția)