avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata spitalizare dupa o altercatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata spitalizare dupa o altercatie

Buna ziua. In urma cu 2 ani a avut loc o altercatie care sa lasat cu o zi de spitalizare. (eu am fost martor in acest caz]. Am dat declaratie la politie si totul sa oprit aici. Astazi a venit o scrisoare de la spital precum eu si cei acuzati trebuie sa achitam suma de 300 lei la casieria spitalului. Mentionez ca de la politie nu am primit nimic nici eu nici cei acuzati.
Ce e de facut in acest caz? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:10, 23 Iunie 2015
Pentru ce vi se cere acea suma de 300 lei?
spitalizare
Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2015
dante24, utilizator
1. Pai, ziceati ca ati fost martor la altercatie, nu ca ati fost implicat ba ati mai fost si internat.

2. Nu sunteti asigurat la sanatate?
Eu am fost martor,atat. Nu eu am fost internat. Dar si eu ca martor si cei doi acuzati am primit instiintare de la spital ca avem de achitat suma de 300 de lei cheltuieli de spitalizare
1. Atunci nu trebuie sa platiti cheltuielile de spitalizare.

2. Mergeti la spital si aratati ca dvs. nu ati fost spitalizat si sa stearga numele dvs. de pe factura de plata.

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni cu victima spitalizata 7 zile si ingrijii medicale 12zile chakanika chakanika Buna In urma cu 3 saptamani bunica mea a fost accidentata pe trecerea de pietoni si internata. Acum incercam sa ajungem la o intelegere cu soferul vinovat ... (vezi toată discuția)
Asigurare sanatate - cheltuieli spitalizare in caz de accident sergiumihaescu sergiumihaescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Acum 2 ani si jumatate am avut un accident langa Turnu Severin. Am fost internat o noapte la spitalul judetean ... (vezi toată discuția)
Creante catre spital dana_mera dana_mera Buna ziua, acum doi ani am avut un accident de masina, la care eu am fost vinovata. In masina pe care o conduceam, am luat doua cunostinte iar pe traseu am ... (vezi toată discuția)