Buna ziua.
Ieri ma roaga sora mea sa ii trimit niste bani. Pt ca imi era lene sa ma duc la posta sa ii trimit si tot fiind pe la banca ma gindesc sa ii depun in contul de card. Functionara in virtutea lungilor relatii pe care le am cu banca respectiva imi spune ca acel cont este poprit si imi da si mie hartia trimisa de executorul care a infiintat poprirea.
Am o intrebare: Pot eu sa platesc in numele surorii mele acea datorie ? Pe hartia respectiva apare un nr de cont al executorului precum si suma pt care s-a infiintat poprirea rerspectiva. Nu vreau sa ii dau bani sa o plateasca ca daca a fost atit de toanta sa ajunga in situatia asta tere imi e ca nici nu plateste si ia si banii si mai are si un sot cam sarit de pe sinele de tranvai.
Si inca o intrebare: Pot verifica undeva de mai are asemenea goange ca sa vad daca i le pot rezolva?
Imi este greu sa cred ca executorului sau creditorului ii va pasa cine anume plateste datoria surorii dumneavoastra, cu atat mai mult cu cat legea nu interzice acest lucru.
Ar fi de preferat sa contactati biroul executorului judecatoresc, pentru a confirma contul in care se poate face plata si de asemenea care este creanta actualizata impreuna cu cheltuielile de executare pentru a fi sigura ca veti achita in integralitate si astfel se va putea dispune inchiderea dosarului de executare.
Aveti in vedere ca biroul executorului judecatoresc este posibil sa refuze a va furniza informatii cu privire la dosarul de executare, intrucat nu sunteti parte in dosar.
ok. acolo imi apare asta....
"Ora estimata: 12:00
Complet: C20 Civil Camera de Consiliu
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de petenta S.C. Investeşte cu formula executorie contractul de credit nr. Fără cale de atac. Dată în camera de consiliu şi citită în şedinţă publică azi, 18.05.2015.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)
Cam ce ar fi caci acolo imi apare o firma de recuperari creante pt care nu gasesc date de contact nicaieri?
În dosarul de executare despre care făceați vorbire inițial, ce creditor este? Nu aceeași firmă de recuperare? Poate fi același dosar/
Dacă nu este, căutați pe google date despre acea firmă. este imposibil să nu găsiți.
Ce ați descoperit este cu certitudine o executare silită, investirea cu formulă executorie este primul pas.
Executare silita
vali_ned
va rog ajutati-ma.
Am avut un proces pe somatie de plata cu o alta firma catre care am datorii. Creditoarea a castigat somatia de plata,s-a dat sentinta ... (vezi toată discuția)