va rog ajutati-ma.
Am avut un proces pe somatie de plata cu o alta firma catre care am datorii. Creditoarea a castigat somatia de plata,s-a dat sentinta cuprinzand somatia de plata pe baza careia creditoarea a solicitat incuviintarea executarii silite la Judecatoria Sannicolau Mare, unde isi are sediul firma mea - debitoarea, incuviintare care s-a admis si sa dispus poprirea contului debitoarei. Acum, surpriza, creditoarea a mai deschis un nou dosar la o alta instanta (Judecatoria Timisoara) in care solicita investirea cu formula executorie. Va rog spuneti-mi daca in acest nou dosar este admisibila noua cerere a creditoarei, desi debitoarea face plata datoriei cu contul blocat - poprit, si daca in cazul in care instanta admite cererea de investire cu formula executorie, se va dispune o alta masura decat poprirea ? VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Investirea cu formula executorie, se va solutiona in sedinta din camera de consiliu si este vorba de acea SENTINTA despre care ati vorbit. Sentina dpa ce ramane definitiva, trebuie investita cu formula executorie, pentru a putea fi pusa in executare
Executare silita
vali_ned
va rog ajutati-ma.
Am avut un proces pe somatie de plata cu o alta firma catre care am datorii. Creditoarea a castigat somatia de plata,s-a dat sentinta ... (vezi toată discuția)