avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare silita

va rog ajutati-ma.
Am avut un proces pe somatie de plata cu o alta firma catre care am datorii. Creditoarea a castigat somatia de plata,s-a dat sentinta cuprinzand somatia de plata pe baza careia creditoarea a solicitat incuviintarea executarii silite la Judecatoria Sannicolau Mare, unde isi are sediul firma mea - debitoarea, incuviintare care s-a admis si sa dispus poprirea contului debitoarei. Acum, surpriza, creditoarea a mai deschis un nou dosar la o alta instanta (Judecatoria Timisoara) in care solicita investirea cu formula executorie. Va rog spuneti-mi daca in acest nou dosar este admisibila noua cerere a creditoarei, desi debitoarea face plata datoriei cu contul blocat - poprit, si daca in cazul in care instanta admite cererea de investire cu formula executorie, se va dispune o alta masura decat poprirea ? VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 22:15, 13 Septembrie 2010
Investirea cu formula executorie, se va solutiona in sedinta din camera de consiliu si este vorba de acea SENTINTA despre care ati vorbit. Sentina dpa ce ramane definitiva, trebuie investita cu formula executorie, pentru a putea fi pusa in executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita vali_ned vali_ned va rog ajutati-ma. Am avut un proces pe somatie de plata cu o alta firma catre care am datorii. Creditoarea a castigat somatia de plata,s-a dat sentinta ... (vezi toată discuția)
Taxe judiciare de timbru pt legalizare si investire Andreea.B Andreea.B Buna ziua, In urma modificarii legislatiei taxelor de timbru acestea se achita catre bugetul local al domiciliului debitorului. Am urmatoarea speta: ... (vezi toată discuția)
Executarea silita de catre un spital iancu1 iancu1 Buna ziua. Va deranjez cu o intrebare legata de o problema cu care se confrunta o cunostinta de a mea. Persoana in cauza a fost condamnata definitiv ... (vezi toată discuția)