In urma modificarii legislatiei taxelor de timbru acestea se achita catre bugetul local al domiciliului debitorului.
Am urmatoarea speta: Creditorul avea sediul in raza Judecatoriei Sector 1, actiune e admisa, avem sentinta favorabila, creditorul isi schimba sediul in Arges si debitorul e din Botosani.
sentinat se investeste de insatnta care a pronuntat-o. daca sentinta e pronuntata de Judecatoria sector 1 taxa de timbru pt. legalizare si investire se va achita in contul acestei judecatorii. nu importa nici sediul creditoarei, nici al debitoarei, nici daca si-au mutat sediile.
in acest caz, va raportati numai la instanta care a pronuntat hotararea.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare silita
vali_ned
va rog ajutati-ma.
Am avut un proces pe somatie de plata cu o alta firma catre care am datorii. Creditoarea a castigat somatia de plata,s-a dat sentinta ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata
manuelle
Dupa obtinerea emiterii de catre instanta a somatiei de plata catre debitorul meu, in baza OUG nr. 5 /2001 ce trebuie sa fac eu, in calitate de creditor? Va ... (vezi toată discuția)
Executare silita
vali_ned
va rog ajutati-ma.
Am avut un proces pe somatie de plata cu o alta firma catre care am datorii. Creditoarea a castigat somatia de plata,s-a dat sentinta ... (vezi toată discuția)