avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare teren intravilan

Buna ziua,
Doresc sa cumpar terenul din jurul locuintei, care este in suprafata de peste 1000mp. Terenul de sub casa construita este de 180mp si este in proprietatea statului, doar locuinta este in proprietate. Am depus documente pentru obtinerea lui, prin ordinul prefectului. Se poate atribui direct, fara licitatie, toata suprafata de 1000mp?

Alte discuții în legătură

Atribuire teren prin ordinul prefectului bms bms Parintii unui prieten au cumparat o casa in 1988.Casa avea atunci 2000mp teren, curti, constructii si gradina.In 1988 au cumparat prin act notarial casa si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!! am o intrebare! in 1981 x cumpara de la y o casa!! ... George Geangos George Geangos Buna ziua!! Am o intrebare! In 1981 X cumpara de la y o casa!! Suprafata terenul este de 1000 de mp care se transcrie in favoarea statului roman in baza art ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren de la primarie dean1977 dean1977 Am o casa pe care au cumparat-o parintii inainte de 1989.Pe CF apar proprietari pe casa,dar terenul casei si gradina sunt in proprietatea statului roman,pe ... (vezi toată discuția)