avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Lovit de biciclist in spate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Lovit de biciclist in spate

Am fost lovit in spatele masinii de un biciclist neatent, in timp ce eram oprit pe sosea pentru a da prioritate altor masini. In urma impactului mi s-a spart geamul si mi s-a indoit haionul masinii, paguba destul de mare suportata pe banii mei.
Biciclistul a fugit de la locul faptei, ce as fi putut face in acest caz? Cum as fi putut recupera ceva de la el? Martori nu prea erau in zona
Politia nu cred ca ma poate ajuta cu identificarea si a trebuit sa repar masina pe banii mei.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: conste2000 , utilizator 10:03, 24 Iunie 2015
Din pacate in astfel de cazuri ,ramane sa platim din buzunarul nostru. Neavand destule dovezi si nici martori nu prea puteti face nimic
In schimb puteti raporta la politie incidentul ( in caz ca nu ati facut-o) si poate vor face o investigatie,poate din intamplare pe raza soselei se afla o camera de luat vederi care a surprins biciclistul
Credeti ca era luata in considerare o eventuala poza facuta individului? Se putea face o identificare? S-a intamplat prea repede si nu m-am gandit la acest lucru pe moment, m-am dat jos sa vad daca este ranit, a fugit in timp ce trageam masina pe margine pentru a elibera soseaua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto georgeconstantin georgeconstantin Buna seara, Va multumesc respectuos pentru raspunsurile primite,se observa ca analizati corect intrebarile puse si acest aspect este de apreciat. Nu demult ... (vezi toată discuția)
Am primit citatie (plangere contraventionala) iosifel iosifel intre mine si fratele meu este o distanta de 500 m ..... intr-o seara el a hotarat sa faca un majorat al unui prieten la el acasa..... pe la orele 19 eu ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat fara vina CosmaIonut1 CosmaIonut1 Stateam si eu ca tot omul la semafor cand din spate sa auzit o sirena (care ulterior sa dovedit sa fie Pompierii) iar eu om constiincios am tras cat sa putut ... (vezi toată discuția)