Am fost lovit in spatele masinii de un biciclist neatent, in timp ce eram oprit pe sosea pentru a da prioritate altor masini. In urma impactului mi s-a spart geamul si mi s-a indoit haionul masinii, paguba destul de mare suportata pe banii mei.
Biciclistul a fugit de la locul faptei, ce as fi putut face in acest caz? Cum as fi putut recupera ceva de la el? Martori nu prea erau in zona
Politia nu cred ca ma poate ajuta cu identificarea si a trebuit sa repar masina pe banii mei.
Din pacate in astfel de cazuri ,ramane sa platim din buzunarul nostru. Neavand destule dovezi si nici martori nu prea puteti face nimic
In schimb puteti raporta la politie incidentul ( in caz ca nu ati facut-o) si poate vor face o investigatie,poate din intamplare pe raza soselei se afla o camera de luat vederi care a surprins biciclistul
Credeti ca era luata in considerare o eventuala poza facuta individului? Se putea face o identificare? S-a intamplat prea repede si nu m-am gandit la acest lucru pe moment, m-am dat jos sa vad daca este ranit, a fugit in timp ce trageam masina pe margine pentru a elibera soseaua.