avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul la plata concediului după concedierea ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul la plata concediului după concedierea ca urmare a desființării postului

Bună ziua,

Sunt angajată de 7 luni cu contract individual de munca pe perioada nedeterminată iar la sfarsitul lunii voi primi decizia de concediere ca urmare a desființării postului. Voiam să știu dacă am dreptul la plata zilelor de concediu aferente lunilor lucrate întrucât până acum nu am avut nicio zi de concediu.
Astept raspunsul dumneavoastră!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:55, 23 Iunie 2015
La incetarea c.i.m. sunteti indreptatita sa primiti compensarea in bani a zilelor de CO aferente perioadei lucrate si neefectuate, conform art.146 alin.3 C.mun.
Indiferent cum va inceteaza contractul individual de munca (CIM) angajatorul este obligat sa va compenseze in bani zilele de concediu de odihna cuvenite si neefectuate la data incetarii CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului de munca cu acordul partilor. cum ramane cu concediul de odihna neefectuat 25 de zile? roberto76 roberto76 Incetarea contractului de munca cu acordul partilor. Cum ramane cu concediul de odihna neefectuat 25 de zile? Imi vor fi platite? (vezi toată discuția)
Drepturi banesti dupa demisie breman breman Am lucrat la o firma un an si jumatate. In cursul lunii octombrie a acestui am am demisionat. Pana in luna octombrie am avut 10 zile de concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna CarmenCarmen04 CarmenCarmen04 Buna ziua. M-am angajat pe 18.05.2018.. cu un contract nedeterminat cu 90 zile perioada de proba și 20 de zile concediu de odihna anual. In momentul de ... (vezi toată discuția)