avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare teren

Buna ziua ! Mama mea vrea sa recupereze de la stat niste teren arabil care i-a fost dat bunicului meu la venirea din razboi.La cererea facuta la primaria localitatii a primit raspunsul ca exista titlu de proprietate pe acest teren si ca nu face subiectul legii 247/2005.Dar acel titlu de proprietate nu stie nimeni de existenta sa .Unde il pot gasi ? Are sanse sa recastige acest teren? Multumesc aniticipat penrtu amabilitate !

Alte discuții în legătură

Reconstituire drept proprietate teren hcm 308/1953 vlr_bucur vlr_bucur Am descoperit recent,dupa mai multe investigatii la arhivele statului si la primaria localitatii in care se afla terenul (consultare registru agricol) ca ... (vezi toată discuția)
Acte de succesiune... valensia valensia Imi spune si mie cineva de ce Notarul refuza sa faca succesiunea pentru mama pentru un pamint cu CF pe bunicul dinspre mama, in conditiile in care am depus ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate padure mica39 mica39 Bunicul meu a decedat acum cativa ani , dar succesiunea inca nu s-a facut. Fratele tatalui meu a fost la primarie si si-a scos titlu de proprietate pe aceasta ... (vezi toată discuția)