avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS

Am rugamintea sa- mi spuneti daca ma pot informa despre situatia mea in legatura cu CASS si unde pot face asta? Sunt casatorita si sunt coasigurat, dar au fost si perioade in care sotul si-a schimbat serviciul (in jur de 3) si pana la intocmirea actelor de coasigurat de catre noua firma a trecut ceva timp.Am un cont in banca pentru care primesc dobanda. Nu am fst informata niciodata de CASS ca ar trebui sa platesc contributia pentru ca am cont. Ma gandesc sa scot acei bani din banca. Problema mea este sa nu am surpriza pe viitor ca sunt datoare la CASS si sa fiu nevoita sa platesc si penalizari. Cum pot afla situatia mea exacta (in ce luni nu am fost acoperita de coasigurat)? Daca am acest depozit bancar , trebuie sa completez formulare pentru impozitul pe venit si plata CASS?

Sunt foarte debusolata caci am acest depozit de 11 ani in valoare de 400 ron si nu m-am folosit de dobanda (practic am "uitat" de ei in banca pentru zilele negre) si nu stiu ce obligatii am vis-a-vis de el.

In asteptarea raspunsului dvoastra
Multumesc

Cel mai recent răspuns: lorelena1306 , utilizator 17:08, 25 Iunie 2015
Daca ei mi-au oferit calitatea de coasigurat, desi eram in baza lor de date ca am venituri din dobanzi, ce vina am eu? Ei au fost neatenti si au dat mana libera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie de sanatate alina_1987 alina_1987 Buna seara. Am si eu o nelamurire. In 2013 mi-am pierdut serviciul, si intre timp nu am reusit sa imi gasesc in alta parte. Recent am aflat de la medicul de ... (vezi toată discuția)
Contributie cass pentru dobanzi bancare RaduLupu RaduLupu Intrebarea mea este, daca fiind student si titular al unui depozit bancar mai este obligatorie plata CASS pentru dobanda realizata? Si ce reprezinta calitatea ... (vezi toată discuția)
Venituri din investitii-cass robert1958 robert1958 In vederea achitarii catre FNUASS a cass prin CASMB am solicitat ANAF teritorial adeverite de venit pe perioada termenelor de prescriptie. Am constatat cu ... (vezi toată discuția)