avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Beneficiari Legea 155/2015
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Beneficiari Legea 155/2015

Cine beneficiază exact de gr. I de muncă, ce funcții, ce compartimente ? Doar cei care au lucrat direct în producție, în secție ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:19, 26 Iunie 2015
Beneficiaza de grupa de munca, de la caz la caz, numai lucratorii care au fost nominalizati in grupa de munca de catre firma prin decizie interna, in baza avizelor primite de la ITM pentru locuri de munca/ posturi de lucru/ activitati/ meserii (pentru conditii deosebite de munca), respectiv a nominalizarii firmei si locurilor de munca in anexa 2 si 3 (pentru conditii speciale de munca) la Legea pensiilor publice nr. 263/ 2010 cu modificarile si completarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in munca - medic specializarea anatomo-patologica. dumitru13 dumitru13 1.Schimbarea grupei de munca trebuie anuntata angajatului? Daca nu in ce conditii? 2. In ce grupa poate fi incadrat un medic primar specialitatea anatomie ... (vezi toată discuția)
Anestezie și terapie intensiva busubianca busubianca Bună seara, Am și eu o întrebare legată de persoanele care lucrează în cadrul secțiilor de anestezie și terapie intensivă medici, asistente, dacă ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca pentru transportul de materiale periculoase Cameliacamel Cameliacamel Am si eu o intrebare: In ce grupa de munca se incadreaza conducatorii auto care transporta materiale periculoase,( mai precis clasa I exploziv de mină ) in ... (vezi toată discuția)