avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis conducere categorii b,c, d, e
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis conducere categorii b,c, d, e


Buna ziua,
va rog sa ma jutati in urmatoarea situatie:
- un sofer auto cu permis categ b este depistat la volan cu alcoolemie 0.6 si in urma unui proces primeste 6 luni de inchisoare cu suspendare
- el isi poate redobandi permisul la un an de la ramanerea definitiva a sentintei
Intrebarea mea este daca in aceasta perioada in care nu are permis poate incepe demersurile ( scoala de soferi ) pentru ca odata cu dosarul pentru redobandire categ b sa dea si examen pentru c, d si e sau va fi nevoie sa redobandeasca permisul pentru categ b si apoi sa inceapa cursuri pentru c, d si e?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Astept raspuns - alcoolemie 0.89 in aerul expirat, recuperare permis robert_nebunu robert_nebunu am fost prins cu alcoolemie de 0,89 in aerul expirat si urmeaza sa ma trimita in judecata pot scapa de pedeapsa cu noul cod nu mai am antecedente. Poate sa mi ... (vezi toată discuția)
Permis anulat hagiugheorg1_BZ hagiugheorg1_BZ buna seara am o intrebare am fost prins baut la volan conducind un autoturism normal cat.b eu am cat.b c e in cazul in care mi se anuleaza permisul este normal ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto doina_dana doina_dana Sotul meu are permisul anulat,deoarece in urma unei verificari a unui echipaj de la politia circulatie,dupa ce a suflat in etilotest si a avut o alcolemie de ... (vezi toată discuția)