avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Afacere prin fonduri UE
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Afacere prin fonduri UE

Buna ziua. Doresc sa aflu niste informatii concrete, daca se poate.
Un amic de al nostru si-a deschis un salon de infrumusetare cu ajutorul fondurilor europene, doar ca el avand multe alte afaceri, nu mai are timp sa se ocupe de el si momentan sunt pe pierdere. A venit cu ideea ca eu cu sotul meu sa il preluam si sa ne ocupam de el, doar ca nu stiu exact daca este legal acest lucru, ce implica si daca poate sa ne transfere afacerea noua, atat de usor.
El a mentionat ceva despre un contract de asociere, apoi, dupa un timp, cand i se permite de catre legislaltie, poate sa ne treaca doar pe noi in acte. Este asa cum zice sau e mai complicat?

Care ar fi cea mai avantajoasa solutie, avand in vedere ca el nu are pretentii financiare?

La ce anume trebuie sa fim f atenti? Iar in plus, eu inca ma aflu in CCC si voi mai fi pt ca urmeaza sa nasc al doilea copil, daca voi aparea ca si administrator, se anuleaza vreun venit? Cum e mai bine sa procedam, sa fim in conformitate cu legea?

Multumesc f mult.

Alte discuții în legătură

Fonduri europene hack hack Buna seara. Am si eu nevoie de putin ajutor. Stiam de acest forum si nu am nicio baza de la care sa plec.. Cred ca aici pot gasi ce imi trebuie. Dispun de o ... (vezi toată discuția)
Informatii administrator firma Roxana888 Roxana888 Buna seara! Daca sunt angajat la stat pot fi administratorul unei firme nou infiintate? (vezi toată discuția)
Infiintare firma Collins Collins Buna ziua, am sa trec la subiect foarte repede, doresc sa incep o afacere cu inca o persoana insa nu stim exact in ce fel sa ne asociem. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)