avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Informaţii postate pe site-ul instanţei de judecată
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Informaţii postate pe site-ul instanţei de judecată

Vă adresez rugămintea să mă lămuriţi şi pe mine în legătură cu următorul aspect, legat de un dosar aflat pe rol la una dintre judecătoriile din ţară. Pe site-ul judecătoriei respective apar, la rubrica "Acte depuse la dosar" două documente, respectiv "Cerere de chemare în judecată" (în luna februarie, din partea petentului) şi "Întâmpinare", în luna martie - din partea pârâtului (încă nu s-a judecat primul termen). Întrebarea mea este dacă reclamantul (petentul) a mai depus ulterior vreun document la dosar sau a operat vreo modificare, acest lucru ar fi trebuit să fie înscris în rubrica respectivă pe site-ul judecătoriei? Sau, dacă doar cele două documente pe care le-am menţionat anterior apar pe site înseamnă că, până în acest moment, petentul a depus doar cererea de chemare în judecată, fără alte documente ulterioare şi fără modificări? Vă mulţumesc
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iunie 2015
elenagabi, utilizator
Cel mai recent răspuns: elenagabi , utilizator 00:05, 25 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Dosarul este in altă localitate, am mers pana acum de doua ori cand s-au depus documentele respective, nu pot merge mereu o zi intreagă cu trenul sa vad daca s-au mai depus sau nu documente. Şi eu bănuiesc că, dacă nu apare pe site nicio menţiune în acest sens, nu a mai fost depus nimic. Totuşi, adresez rugămintea unul domn/doamne avocat, care cunoaşte procedurile, sa-mi răspundă la întrebarea pe care am adresat-o Vă mulţumesc mult
Precizati in ce localitate se afla instanta unde va judecati,poate primiti un raspuns pertinent din partea unui avocat care profeseaza in localitatea respectiva si care cunoaste mai multe amanunte desprefunctionarea arhivei,in Bucuresti acest gen de informatii nu este disponibil pe net.Din punct de vedere strict procedural inscrisurile depuse tb sa se comunice si partilor din dosar.
Vă mulţumesc. Este vorba despre Judecătoria Piteşti.
Am avut litigii la Tribunalul Argeş şi la Curtea de Apel Piteşti şi toate actele care apăreau pe site erau şi în dosare. Instanţele din judeţul Argeş au toate acel tip de site, alături de portal. Prin urmare, exceptând o eroare, ceea ce vedeţi pe site ar trebui să fie şi în dosarul instanţei.

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru pentru copierea unei parti din dosar DobraniciVioleta DobraniciVioleta Buna ziua, Va adresez rugamintea sa ma ajutati in utrmatoarea problema. Am avut un dosar care s-a judecat la Judecatoria Pitesti si, ulterior, prin apel, la ... (vezi toată discuția)
Motivare hotărâre BasarabOlga BasarabOlga Bună ziua, Vă rog mult să mă ajutaţi cu lămurirea următoarei probleme. Am avut un proces care s-a încheiat în urmă cu câteva luni, dar motivarea ... (vezi toată discuția)
Biroul de expertiza din arges stephisor stephisor buna ziua, ma poate ajuta cineva cu niste detalii despre biroul de expertiza din arges? am de platit un onorariu catre acest birou si nu gasesc nici un nr. de ... (vezi toată discuția)